Procesul de calcat haine trebuie sa tina cont de cele mai inalte standarde de calitate, iar la Expert Cleaning acest lucru chiar se intampla.

Pentru ca procesul de calcat haine sa fie eficient, echipamentele folosite trebuie sa fie profesionale, fiind vorba de mesele de calcat, dotate cu sistem de absortie si vaporizare, iar fierul de calcat are o talpa speciala ce impiedica arderea sau aparitia luciului hainelor dvs.

Daca activitatea dvs de zi cu zi presupune sa fiti imbracati la patru ace, iar timpul nu este cel mai bun aliat al dvs, apelati cu incredere la Expert Cleaning, curatatoria din Sibiu, si lasati-ne pe noi sa punem ordine in dulapul dvs si sa va pregatim hainele pentru munca.

Hainele delicate, camasile si sacourile scumpe nu pot fi lasate pe mana oricui, insa curatatoria noastra din Sibiu dispune de o echipa profesionista si echipamente ce folosesc tehnologii inovative, unde toate articolele vestimentare vor fi tratate delicat, cu multa grija si atentie.

Procesul de calcare al hainelor are rol si in igiena personala, aburul fiind cel mai puternic dezinfectant ecologic.

Suntem caracterizati de promptitudine, profesionalism, rapiditate, pasiune si dedicare. Suntem in serviciul hainelor dvs, carora vrem sa le redam prospetimea si vitalitatea.

Consultati oferta noastra de preturi si apelati cu incredere la o curatatorie experta in domeniu, dovada fiind cei 10 ani de activitate.