In cei 10 ani de activitate in domeniul curatatoriei chimice ecologice, spalarii hainelor, covoarelor, Expert Cleaning si-a consolidat pozitia si renumele in topul firmelor romanesti cu traditie pe acest segment.

Dispunem de utilaje de ultima generatie pentru segmentul spalarii hainelor, lenjeriilor, prin sistemul modern de curatatorie chimica ecologica.

In plus, pe langa tehnologie moderna, personalul cu care lucram este calificat in domeniu, si capabil sa raspunda cu succes la orice solicitare, este pregatit pentru a satisface si cele mai exigent dorinte ale clientilor nostri.

Fie ca aveti de curatat haine, articole textile delicate, camasi, perdele, draperii, sacouri, covoare, mansete, experienta de 10 ani in domeniu ne recomanda pentru a fi primii la care sa apelati. Ne puteti solicita pentru a prelua articolele ce trebuie curatate de la domiciliul dvs, sau puteti veni cu ele la sediul firmei noastre din Sibiu. Transportul este oferit gratuit.

Nici o pata nu poate sta in calea sistemului de curatatorie chimica ecologica implementat de Expert Cleaning. Veniti si va convingeti singuri!