Expert Cleaning este expertul in curatatorie non-chimica din Sibiu, care iti reda prospetimea hainelor, iti curata hainele tale preferate care nu pot fi spalate de tine acasa, in mod clasic. Procedeul folosit de noi include doar apa si detergenti bio-degradabili si non-toxici. Totul pentru ca hainele tale sa straluceasca, sa miroase proaspat.

Principala noastra preocupare este ca fiecare client care ne trece pragul sa plece satisfacut de serviciile noastre. Pe acest fapt ne-am bazat timp de 10 ani si a meritat. Clientii multumiti si-au adus aportul la crearea renumelui si imaginii firmei noastre, experta in curatatorie non-chimica din Sibiu.

Livram calitate, folosind cele mai moderne tehnologii in procesul de curatare al hainelor, al articolelor delicate din garderoba ta.

Uita de accidentele in care haina ta preferata este patata, sau cand o distrugi incercand sa scoti o pata dificila decolorand-o sau distrugand tesatura.  Spalarea hainelor delicate poate fi un proces greoi, al carui rezultat nu este intotdeauna unul satisfacator, insa cu Expert Cleaning scapati de griji si aveti garantia ca scapati si de petele dificile, fara sa va distrugeti hainele.

Avem toata grija pentru hainele tale, folosim produse de curatat care pastreaza vitalitatea fibrelor. Totul pentru a va putea imbraca hainele cu placere si a intoarce priviri oriunde vei merge.