Expert Cleaning este expertul perdelelor, al draperiilor si al huselor dvs., scaun – saltea.

Cererea in acest domeniu a fost destul de mare, astfel ca am reactionat, creand si acest nou serviciu de spalat huse, draperii, perdele in Sibiu.  Raspundem cu exigenta dorintelor dvs, iar serviciile pe care le oferim sunt de cea mai inalta calitate.

In apropierea sarbatorilor, sau dupa o petrecere cand perdelele sunt murdare, nu mai miros a proaspat, apelati cu incredere la expertii nostri in spalare. Impreuna cu noi sunteti pregatiti sa  intampinati sarbatorile si invitatii care va trec pragul in aceste zile.

Poate va intrebati cum reusim noi sa spalam perdelele, ca apoi sa straluceasca, iar culorile sa fie revitalizate.  Masinile noastre de spalat au programe special pentru aceste categorii de articole.

Si in acelasi mod profesionist le si uscam pentru dvs, astfel in maxim 72 de ore va puteti bucura de prospetime in casa cu perdele si draperii curate.

Consultati oferta noastra de preturi pe site. Suntem nerabdatori sa colaboram cu dvs. un simplu apel la unul dintre numerele de telefon si de restul de ocupam noi, le ridicam de la domiciliul dvs. Le returnam spalate, calcate, apretate. Impecabil