Spalatoria Expert Cleaning, cu o experienta de 10 ani in domeniu, este cea mai buna spalatorie ecologica profesionala din Sibiu, ce foloseste o tehnologie de ultima generatie, garantata de Woolmark Company.

La noi gasiti o spalatorie unde veti avea siguranta spalarii si curatarii articolelor de cea mai inalta calitate, fie ca vorbim de haine, articole din piele, covoare, sau articole textile delicate.

Daca vreti o spalatorie in Sibiu, verificati oferta noastra, fiindca merita. Portofoliul vast de clienti pe care l-am construit in 10 ani sta drept dovada si garantie ca nu veti fi dezamagiti.

Fie ca vorbim de pete vechi, produse de diverse solutii, sau doar v-ati saturat ca hainele dvs sa nu miroasa proaspat, apelati cu increderea la cea mai buna spalatorie din Sibiu pentru articole textile.

Trebuie sa ne contactati, fie prin intermediul internetului, fie apeland unul din numerele noastre de telefon si un expert in curatenie din echipa expert Cleaning va veni acasa la dvs, pentru a prelua articolele textile carora vreti sa le dati o noua stralucire.

In 24 de ore primiti hainele inapoi, curatate, parfumate si calcate.

Tehnologia folosita de firma noastra implica o curatare umeda, un mod garantat de firma Woolmark, asa cum am specificat la inceput.

Mizam pe satisfactia clientilor nostril, fiind constienti ca aceasta este reteta succesului unei afaceri. Am dovedit respect fata de clienti de-a lungul timpului si ne preocupam in continuare doar de calitatea serviciilor pe care le oferim.