Nu mai suportati sa vedeti zilnic petele ce v-au impanzit covoarele? Expert Cleaning, spalatoria de covoare din Sibiu numarul unu,  poate fi aliatul dvs in lupta cu petele. Trebuie doar sa ne apelati la unul din numerele de telefon si de restul ne ocupam noi. Venim acasa la dvs, preluam covoarele, le spalam, le uscam si in 72 de ore va puteti bucura din nou de prospetime in casa dvs, jucandu-va cu copiii pe noile covoare curate, mirosind a proaspat.

De 10 ani activam in domeniu si mereu am fost preocupati in a implementa cele mai moderne si eficiente tehnologii de curatare a covoarelor, astfel va garantam rezultate deosebite. Portofoliul vast de clienti ne recomanda pentru a fi primii la care sa apelati pentru servicii de curatatorie si spalatorie.

Tesaturile fine ce intra in compozitia covoarelor vor gasi la noi un aliat. Toata grija si atentia noastra este indreptata spre covoare, acestea sunt spalate si tratate delicat. Spalatoria noastra de covoare din Sibiu foloseste detergenti ce nu decoloreaza si nu distrug materialele ce intra in compozitia covoarelor. Tehnologia de spalare este una ecologica, bazata pe apa, detergenti bio-degradabili si balsamuri delicate.

Covoarele dvs merita sa studiati oferta noastra de preturi, merita o reimprospatare a mirosului si a culorilor. Si doar Expert Cleaning va garanteaza rezultate exceptionale.