Expert Cleaning Sibiu vine in sprijinul celor pentru care munca este o activitate importanta, unde purtarea unei uniforme este obligatorie. Uniforma dvs straluceste de prospetime numai prin curatare in masinile noastre profesionale.

Noi ne ocupam de curatarea uniformelor in Sibiu, pentru ca timpul liber sa il puteti folosi numai pentru dvs, sa va concentrati pe activitati de relaxare, sau orice altceva doriti.

Venim in sprijinul dvs cu o gama diversa de servicii, de la spalare si curatare uniforme, sau articole de imbracaminte speciale, pana la indepartat pete, calcat.

Toata grija noastra este indreptata spre hainele dvs, mai ales daca vorbim de uniforme, ce va sunt indispensabile la locul de munca. Sistemul de spalare este unul modern, ce nu distruge tesatura, ci mai degraba o revitalizeaza, iar culorile vor fi mereu mai vii, mai proaspete.

Daca aveti pete pe uniforme, nu incercati sa le indepartati acasa, testand pe ele diverse produse din comert, fiindca riscati sa le distrugeti. Noi dispunem de o serie de detergenti ecologici, care sunt prietenosi atat cu hainele dvs cat si cu mediul inconjurator.

De serviciile noastre de curatat uniforme au beneficiat o serie de firme din Sibiu si au fost impresionati de standardul ridicat al serviciilor oferite de expert Cleaning.